Manchester United'dan Arda Güler için Dev Teklif

Manchester United'dan Arda Güler için Dev Teklif

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e olan ilgi artmaya devam ediyor. Son olarak İngiltere Premier Lig'in güçlü takımlarından Manchester United, Arda için 100 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibi bu transferi 2025 yılında gerçekleştirmeyi planlıyor, ancak Real Madrid'in Arda'yı bırakmaya niyeti yok. Teknik direktör Carlo Ancelotti, 19 yaşındaki oyuncunun yeni sezon planlarında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Arda Güler'e Büyük İlgi

Geçen yıl Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da gündem yaratmaya devam ediyor. Carlo Ancelotti'nin bu sezon büyük roller vermeyi planladığı Arda, Manchester United'dan dudak uçuklatan bir teklif aldı.

Manchester United'ın Teklifi

İspanyol basınından Defansa Central'in haberine göre, Manchester United, Arda Güler'i kadrosuna katmak istiyor ve bu transfer için 100 milyon euro teklif etmeye hazır. Ancak Real Madrid, Arda'yı bırakma konusunda kararlı değil.

El Clasico'da Gösterdiği Performans

Real Madrid, ABD'deki hazırlık kampında Barcelona ile oynadığı maçta Arda Güler, 1 asist yaptı ve etkileyici bir performans sergiledi. Ancak Chelsea maçının kadrosunda yer almadı. Madrid, şimdi 14 Ağustos'ta Atalanta ile oynanacak UEFA Süper Kupa maçına odaklanıyor.

Geçen Sezonun Performansı

Geçen sezonun ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulan Arda Güler, Real Madrid formasıyla 5'i ilk 11 olmak üzere toplam 12 maçta oynadı ve 6 gol attı. Ayrıca A Milli Takım ile EURO 2024'te 5 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Önceki Haber Buse Naz Çakıroğlu Paris Olimpiyatları'nda Finale Yükseldi: Altın Madalya İçin Mücadele Edecek
Sonraki Haber Türk Futbolunda Şaşkınlık: 1. Lig Açılış Maçı Cep Telefonuyla Çekildi
Benzer Haberler