Kenan Işık İçin AKM'de Tören Düzenleniyor: Tabutunun Başındaki İsim Dikkat Çekti

Kenan Işık İçin AKM'de Tören Düzenleniyor: Tabutunun Başındaki İsim Dikkat Çekti

76 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edilerek Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törene getirildi. Törende, tabutunun başından ayrılmayan bir isim dikkat çekti. Bu kişinin, Kenan Işık'ın yakın arkadaşı Fuat Toprak olduğu öğrenildi.

Kenan Işık'ın cenazesi, İstanbul'da özel bir hastanede vefat ettikten sonra sabah saatlerinde ailesine teslim edildi ve ilk tören için AKM'ye getirildi. Türk bayrağına sarılı tabutu, yakınları tarafından sahneye taşındı. Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, çocukları Ahmet ve Mehmet Işık, kardeşi Mehmet Cengiz Işık, torunu Doruk Işık, Burcu Akar, tarihçi İlber Ortaylı ve sanatçı Zafer Algöz katıldı.

Tabut sahneye koyulurken, Kenan Işık'ın yıllardır yanında olan arkadaşı Fuat Toprak'ın tabutun başından ayrılmadığı görüldü. Fuat Toprak, törende konuşmak istemedi. 

Kenan Işık'ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık, gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, "Kenan Işık gibi bir rol model sanatçı daha var mı? Dedi ki ben artık gideyim... Can cana kavuştu," ifadelerini kullandı.

Kenan Işık, 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Önceki Haber Ünlü Oyuncu Kenan Işık 10 Yıl Sonra Hayatını Kaybetti
Sonraki Haber Usta Oyuncu Genco Erkal Hayatını Kaybetti
Benzer Haberler