Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'den Ayrılıyor! Yeni Sunucu Belli Oldu

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'den Ayrılıyor! Yeni Sunucu Belli Oldu

Ekranların sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği yaşanacak. Kenan İmirzalıoğlu, oyunculuğa geri dönme kararı alarak programdan ayrılıyor. Yeni sezonda yarışmanın sunuculuğunu ise Oktay Kaynarca devralacak.

İmirzalıoğlu'nun Yerine Kaynarca Geliyor

5 Ekim 2019'dan bu yana Kim Milyoner Olmak İster'i sunan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda oyunculuğa odaklanmak istediği için programdan ayrıldığını açıkladı. İmirzalıoğlu'nun yerine Oktay Kaynarca sunucu koltuğuna oturacak.

"Türk Halkının Gönlünde Yer Edinmiş Bir İsim"

Gazeteci Mehmet Üstündağ, konuyla ilgili yazısında, "Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde yer edinmiş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu, ancak belli ki yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Oktay Kaynarca da halk tarafından çok seviliyor" ifadelerini kullandı.

İmirzalıoğlu Setlere Geri Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu, bir dijital platformda yayınlanacak olan 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisi için görüşmeler yapıyordu. Ancak son anda projeden vazgeçince, başrol İbrahim Çelikkol'a verildi. Çelikkol, 'Kemal' karakterini canlandıracak ve dizi ekim ayında çekimlere başlayacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise uluslararası projelerde yer alan Emine Meyrem olacak.

Önceki Haber Usta Oyuncu Genco Erkal Hayatını Kaybetti
Sonraki Haber "Konuşma Yetisini Kaybetti" İddialarına Peker Açıkalın'dan Videolu Yanıt
Benzer Haberler