İzmir Ödemiş'te Orman Yangını: Ekipler Seferber Oldu

İzmir Ödemiş'te Orman Yangını: Ekipler Seferber Oldu

İzmir'in Ödemiş ilçesi, kırsal Artıcak Mahallesi Subatan Yaylası mevkiinde çıkan orman yangınına karşı büyük bir mücadele başladı. Yangın, saat 15.35'te henüz belirlenemeyen bir sebeple başladı.

Hızlı Müdahale

Yangına ilk müdahale, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince 15.45'te yapıldı. Yangını kontrol altına almak için 4 uçak, 5 helikopter, 20 arazöz, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 4 yer ekibi bölgeye sevk edildi. 

Havadan ve Karadan Müdahale

Ekipler, yangını kontrol altına almak için hem havadan hem de karadan yoğun bir şekilde çalışıyor. Hava araçlarıyla yangının genişlemesini önlemeye çalışırken, kara ekipleri de arazöz ve dozerlerle yangın hatlarını güçlendiriyor.

Son Durum

Ekiplerin yoğun çabaları sürerken, yangının kontrol altına alınması için zamana karşı büyük bir yarış veriliyor. Yangının ne kadar alana yayıldığı ve şu ana kadar ne kadar kontrol altına alındığı hakkında henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Ödemiş ilçesindeki bu orman yangını, bölgedeki ekiplerin hızlı ve etkin müdahalesi ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Durumun ciddiyeti ve ekiplerin yoğun çalışması, yangının kısa sürede kontrol altına alınabileceği konusunda umut veriyor.

Önceki Haber KALEMLERİ KİRALIK MİLLİYETSİZLER
Sonraki Haber 13 Yaşındaki Milli Satranç Oyuncusu Yağız Kaan Erdoğmuş, Magnus Carlsen'i 42 Saniyede Yendi!
Benzer Haberler