Galatasaray'da Mağlubiyetin Faturası Derrick Köhn'e Kesildi

Galatasaray'da Mağlubiyetin Faturası Derrick Köhn'e Kesildi

Galatasaray'ın Young Boys'a karşı aldığı yenilgi sonrası, takımın sağ beki Derrick Köhn, hem takım arkadaşlarından hem de sosyal medyada sert eleştirilere maruz kaldı. İsviçre ekibinin sağ kanadı Joel Monteiro'nun attığı gollerde, Köhn'ün savunmada yerini alamaması ve hücumda Kerem Aktürkoğlu ile uyumsuzluğu dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nun ilk maçında deplasmanda Young Boys ile karşılaşan Galatasaray, 3-2'lik skorla mağlup oldu. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan ev sahibi ekip, Galatasaray'ın savunmasında yaşadığı sorunları iyi değerlendirdi.

Köhn'e Yoğun Eleştiri

Young Boys'un attığı ilk iki golde, Galatasaray'ın sağ beki Derrick Köhn'ün görevini yerine getirememesi büyük eleştiri aldı. Özellikle 4. dakikada kaptırılan top sonrası yenilen golde, savunmada yer almayan Köhn, hem takım arkadaşlarından hem de taraftarlardan tepki gördü. 45+4. dakikada Monteiro'nun attığı golde de savunmada geç kalan Köhn, bu kez Abdülkerim Bardakcı'nın tepkisiyle karşılaştı. Sosyal medyada da taraftarlar Köhn'e yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu ile Anlaşmazlık

Maç boyunca Derrick Köhn, hücumda da sıkıntılar yaşadı. İlk yarıda bir pozisyonda Kerem Aktürkoğlu ile anlaşmazlık yaşayan Köhn, ikinci yarının başında da benzer bir durumla karşılaştı ve Kerem ile aralarında kısa bir diyalog yaşandı.

Önceki Haber Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden Büyük Gelir Elde Edebilir
Sonraki Haber Alman Teknik Direktör Christoph Daum 70 Yaşında Hayatını Kaybetti
Benzer Haberler