Fenomen Kübra Aykut'un trajik ölümü sonrası avukat sevgilisi sessizliğini bozdu

Fenomen Kübra Aykut'un trajik ölümü sonrası avukat sevgilisi sessizliğini bozdu

TikTok fenomeni Kübra Aykut, yazdığı intihar mektubunun ardından yaşadığı binanın 5. katından atlayarak yaşamına son verdi. Aykut'un intiharı, sevenlerini büyük bir yasa boğarken, uzun süre sessiz kalan sevgilisi Enes Çetinkaya, yaptığı duygusal paylaşım ile dikkat çekti.

Hüzün Dolu Veda

Kübra Aykut, intihar etmeden önce yazdığı bir mektup bıraktı. Aykut'un sevgilisi Enes Çetinkaya, yaşadığı derin acıyı sosyal medya hesabından "Bırakıp gittin... Üzmeyeceğim seni, gitmeyeceğim demiştin..." sözleriyle paylaştı. Bu paylaşım, birçok kişinin kalbini dağladı.

İntihar ve Olayın Detayları

İstanbul Sultanbeyli’de gece saatlerinde yaşanan olayda, Kübra Aykut lüks bir sitenin 5. katındaki evinin penceresinden atladı. Site güvenliği durumu fark edip hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Kübra Aykut’un cansız bedeni, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

İntihar Mektubu Ortaya Çıktı

Aykut'un intihar öncesinde yazdığı mektup da bulundu. Mektubunda "Kendi hür irademle atladım, çünkü artık yaşamak istemiyorum. Herkese iyi geldim, ama kendime gelemedim. Bu hayatta bencil olun, o zaman mutlu olursunuz" ifadelerine yer verdi.

Öncesinde Yaşananlar

Kübra Aykut, intihardan önce evini temizleyip o anları sosyal medyada paylaşmıştı. Sevgilisi olarak bahsettiği kişi, ünlü fenomen Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya idi. Aykut’un intiharından kısa bir süre önce aşırı kilo kaybı yaşadığını dile getiren videolar paylaştığı da ortaya çıktı. Genç fenomenin ölümü üzerine polis soruşturma başlattı.

Önceki Haber Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'un İntiharından Sonra Veda Mektubu Ortaya Çıktı
Sonraki Haber Serhat Akın'a Silahlı Saldırı! Sosyal Medyada Duyurdu
Benzer Haberler