Eskişehir'de Saldırganın İlk İfadesi: Babam Beni Dövdü, İnsanlardan Nefret Ediyorum

Eskişehir'de Saldırganın İlk İfadesi: Babam Beni Dövdü, İnsanlardan Nefret Ediyorum

Eskişehir'de 18 yaşındaki Arda Küçükyetim, eline bıçak ve balta alarak sokağa çıktı ve 2'si ağır 5 kişiyi yaraladı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Küçükyetim, emniyetteki ilk ifadesinde, babasının kendisini dövdüğünü, evde uzun süre yalnız bırakıldığını ve saldırıyı bir sosyal medya platformunda tanıştığı Doğu Avrupalı bir arkadaşıyla birlikte planladığını iddia etti. Ayrıca, insanlardan nefret ettiğini ve ses getirecek bir eylem yapmak istediğini söyledi.

Küçükyetim, bilgisayar oyunu oynarken tanıştığı arkadaşıyla şiddet içerikli oyunlar oynadığını ve bu oyunlarda "Bunları gerçek hayatta da yapmak istiyorum" dediğini belirtti. İlk incelemelere göre, Küçükyetim'in mizantropi, yani insanlardan nefret etme hastalığına sahip olabileceği değerlendiriliyor.

Polis, saldırganın herhangi bir örgütle bağlantısı olup olmadığını araştırıyor. Küçükyetim'in bireysel olarak gerçekleştirdiği bu saldırı, "Yalnız Kurt" olarak bilinen terör saldırılarına benzetiliyor. Ayrıca, sosyal medyada Lehçe "iğrenç" anlamına gelen "Skreewie" takma adını kullandığı ve dünya genelindeki kanlı terör saldırılarına ait fotoğraflar paylaştığı öğrenildi.

Önceki Haber YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: Üniversite Kayıtları İçin Tarihler Belirlendi
Sonraki Haber İzmir'de Yangın Felaketi: Alevler Evlere Kadar Ulaştı, Yüzlerce Kişi Tahliye Edildi
Benzer Haberler