Diyarbakır’da Narin Güran Cinayetinde 9 Tutuklama Talebi: Anne ve Ağabey Mahkemeye Sevk Edildi, Baba Serbest Bırakıldı

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayetinde 9 Tutuklama Talebi: Anne ve Ağabey Mahkemeye Sevk Edildi, Baba Serbest Bırakıldı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, 13 kişi ise serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilenler arasında Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran da bulunuyor. Baba Arif Güran ise serbest bırakılan isimler arasında yer aldı.

22 Şüphelinin Sorguları Tamamlandı

Diyarbakır’da Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 22 kişinin savcılık sorguları tamamlandı. Soruşturma kapsamında 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, 3 kişi adli kontrol şartıyla, 13 kişi ise serbest bırakıldı.

Tutuklama Talebinin Gerekçeleri

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilenler arasında anne Yüksel Güran (44) ve kolundaki ısırık izi nedeniyle daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi Enes Güran (18) da bulunuyor. Tutuklama talep edilen diğer isimler ise suç delillerini yok etmek ve suçluyu kayırma gibi suçlarla suçlanıyor. Tutuklanması istenen diğer şüpheliler arasında kuzenleri, amcaları ve aile yakınları da bulunuyor.

Gözaltına Alınanlar Arasında Kimler Var?

21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında Narin’in annesi, babası, ağabeyi ve diğer aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında amcalar, kuzenler, yengeler ve aile çalışanları da bulunuyor.

Önceki Haber Micra Ofis: Ofis Mobilyasında Yenilikçi Çözümler
Sonraki Haber Naci Görür'den Adana için Uyarı: Deprem Riski Artıyor!
Benzer Haberler