Berlin Polisi, Türkiye-Hollanda Maçını "En Yüksek Riskli" Olarak Belirledi

Berlin Polisi, Türkiye-Hollanda Maçını

Merih Demiral'a UEFA tarafından verilen 2 maç cezanın ardından bir karar da Berlin polisinden geldi. Berlin Polis Sendikası, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak Türkiye-Hollanda maçını "emsalsiz en yüksek riskli maç" olarak tanımladı ve tüm personelin alarm seviyesinde olacağını açıkladı.

Tüm Personel Alarmda

Açıklamada, "Türkiye-Hollanda, kalan maçlar arasında emsalsiz en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan tüm personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden destek bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann, acil servislerin tam sayısının maç günü açıklanacağını belirtti.

Ne Olmuştu?

Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA'dan 2 maç ceza almıştı. Bu hareketi üzerine Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, UEFA'dan yaptırım talep etmişti. UEFA, "uygunsuz hareket" gerekçesiyle Demiral hakkında soruşturma başlatmış ve milli futbolcumuza 2 maç men cezası vermişti.

Maç Detayları

Türkiye-Hollanda karşılaşması, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Önceki Haber Avrupa Şampiyonu Güreşçi Alperen Berber'den Bozkurt Selamı
Sonraki Haber Yarı Finale Bir Adım Kaldı: Türkiye - Hollanda Maçının Muhtemel İlk 11'leri
Benzer Haberler