Bahçeli, 154 Kişilik Listeyi Gösterdi: "Hukuk Zemininde Hesaplaşacağız"

Bahçeli, 154 Kişilik Listeyi Gösterdi:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde sürpriz bir basın toplantısı düzenleyerek Sinan Ateş davası nedeniyle partisini hedef aldığını iddia ettiği 154 kişiye seslendi. Elindeki listeyi kameralara gösteren Bahçeli, "Bazı çevreler MHP'ye suçlamalarda bulundu. Bu dosyalar elimizdedir. O 154 kişinin hangi gün, hangi saatte, kimlerle ne konuştukları elimizdedir. Bu kişilerle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi.

Bahçeli'nin Açıklamaları

Bahçeli, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili partisinin hedef alındığını iddia eden Bahçeli, aralarında gazeteci, hukukçu ve siyasetçilerin de bulunduğu 154 kişilik isim listesini basın mensuplarına gösterdi. "Bazı çevreler MHP'ye karşı büyük haksızlıklar ve iftiralarda bulunmuştur. Bu kişilerle hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi.

"Hukuk Zemininde Hesaplaşacağız"

Bahçeli, "Bu dosya elimizdedir ve günü geldiğinde bu dosya hukuki eyleme geçecektir. Bizi hedef gösterenlerin bu saçmalığından ve korkaklığından kurtulmaları gerekir. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir" diye konuştu.

Ne Olmuştu?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili olarak, MHP'nin davadaki müdahillik talebindeki dilekçesinde, gazeteci ve parti genel başkanlarının da olduğu 154 isimden şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı. Bu liste, Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu tarafından köşesinde paylaşılmıştı.

Önceki Haber MHP Lideri Bahçeli'den Sürpriz Basın Toplantısı
Sonraki Haber TBMM'de Gerginlik: AK Partili Karaismailoğlu, DEM Partili Bozan'a Yumruk Attı
Benzer Haberler