Ali Koç, Yıldız Golcü İçin Harekete Geçti: Transferi Hemen Bitirin

Ali Koç, Yıldız Golcü İçin Harekete Geçti: Transferi Hemen Bitirin

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun transfer listesinde birinci sırada yer alan Faslı golcü Youssef En-Nesyri için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-lacivertliler, Sevilla ile anlaşmaya vardı ancak En-Nesyri ile ücret konusunda anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine başkan Ali Koç devreye girerek transferin bir an önce bitirilmesini istedi.

Fenerbahçe'de Transfer Çalışmaları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, hedeflerindeki yıldız futbolcuları kadrosuna katmak için uğraşıyor. Bu futbolculardan biri de Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri.

Sevilla ile Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe, Mourinho'nun forvette ilk tercihi olan Youssef En-Nesyri için tüm imkanlarını zorladı. Sevilla ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı.

Ali Koç Devrede

Fenerbahçe, 27 yaşındaki golcüye teklifini yaptı. Al-Qadsiah'ın da istediği En-Nesyri, düşünmek için süre istedi. Ancak oyuncunun menajeri, daha önce anlaşılan rakamdan daha fazlasını talep etti ve bu talep geri çevrildi. Süreç uzayınca Ali Koç devreye girdi.

"Bu Transferi Hemen Bitirin"

Fanatik'in haberine göre; Ali Koç, Mourinho'nun en çok istediği isim olan Youssef En-Nesyri için yöneticilere talimat verdi. Koç, Branco ve transferle ilgilenen yöneticilerle yaptığı görüşmede, "En-Nesyri transferi çok uzadı. Mourinho çok istiyor. Ne gerekiyorsa yapın, bu işi bir an önce bitirin" dedi.

Lugano Maçında Sahada Olması Hedefleniyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçına 23 Temmuz'da Lugano karşısında çıkacak. UEFA'ya kadrolar 18 Temmuz'da bildirilecek ancak ilk maçtan 24 saat öncesine kadar 2 yeni oyuncu daha eklenebilecek. Ali Koç, Faslı yıldızın Lugano ile oynanacak maçta sahada olmasını istiyor.

Sezon Performansı

27 yaşındaki Youssef En-Nesyri, geçen sezon Sevilla formasıyla 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Faslı forvetin İspanyol ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Maç Sonrası Soyunma Odasına İndi: "Siz Bizim Şampiyonumuzsunuz"
Sonraki Haber Toprak Razgatlıoğlu Üst Üste Altıncı Zaferini Kazandı: Rea'nın Yamaha ile İlk Podyum Sevinci!
Benzer Haberler